"En behandling förändrade mitt liv."

Om mig

När jag var 14 år föll jag från hög höjd under en gymnastiklektion och landade sittande. Då upptäcktes en scollios som jag sedan den dagen nästan dagligen blev påmind om. Smärtan gjorde att jag sökte hjälp hos alla möjliga kroppsterapeuter t ex kiropraktorer, naprapater och osteopater. Och det var när jag tillslut hamnade hos en osteopat som jag äntligen blev hjälpt så att kroppen höll sig en längre tid utan smärta. Jag blev då intresserad av att utbilda mig till Osteopat för att kunna hjälpa andra som hamnat i liknande smärta som mig.

"Min drivkraft är att hjälpa människor att förstå och komma i kontakt med sin egen inneboende hälsa, genom att stödja kroppens förmåga att självläka."

Vid den tiden i mitt liv fanns inte tid för någon utbildning så det dröjde till slutet av 2014 innan jag genom en vän fick höra om en Kraniosakral utbildning som han tänkt gå. Kraniosakral terapi är utvecklat ur Osteopatin. Jag läste igenom utbildningsinnehållet och kände direkt att jag också ville börja utbildningen. Så under 3 år utbildade jag mig hos Bröderna Tranberg (2015-2017) och blev då Examinerad Kraniosakral terapeut. Sedan läste jag även Basmedicin 32 poäng, och blev då Certifierad Kraniosakral terapeut.


Utbildningar

 • Kraniosakral terapi, Bröderna Tranbergs Institut (2015-2017)
 • Basmedicin 32 poäng, Bröderna Tranbergs Institut (2017)
 • Rosenmetoden Introduktionskurs, Axelsons Gymnastiska Institut (2015)
 • Kranialnerv kurs (4 dgr) , Bröderna Tranbergs Institut (2016)
 • Grundkurs i Tradiotionell Kinesisk medicin Handdiagnostik,
  Grand Master Fan Xiulan (2016)
 • Embryo in Motion - The Embryo in Us (5 dgr),
  Dr. Jaap van der Wal, PhD MD (2016)
 • Craniosacral Biodynamics - Behind the smile (4 dgr),
  Katherine Ukleja (2018)
 • Fascia as An Organ of Innerness and Wholeness,
  Dr. Jaap van der Wal, PhD MD (2019)
"Mitt intresse för kroppen och dess läkningsförmåga är ständigt närvarande och jag går kontinuerligt på kurser som fångar mitt intresse."

Jag är medlem i KSTF - Kraniosakrala Terapeutförbundet. Medlemskapet garanterar att jag har en gedigen utbildning inom KranioSakral terapi och en grundläggande medicinsk utbildning. Jag är även ansvarsförsäkrad genom förbundet, KSTF.
Läs gärna mer på www.kstf.se

"Ta hand om din kropp, det är den enda du får."  

Kundreferenser

"Helt underbar behandling för kropp & själ."
- Henrik H.

"Mår så bra efter ett besök och har en större insyn av vad jag behöver för att må bra."
- Erika L.

"Fick så tryggt och omtänksamt bemötande av Pernilla! Hon har en otrolig kunskap om kroppen och förklarade så jag förstod." 
- Emmelie L.

Öppettider

För bokningsbara tider - se bokadirekt.

Boka tid

Sociala medier

Facebook
Instagram